Mys pys med ljus och kärlek=)kyss

Vi har bunkrat oss med Chips,dip och en stor coca cola. Redan slut på dipen, men den är ju god det första 5 minuterna sedan blir man oftast less. Så mannen och jag har lite söndags mys, Sebastian har till och med tänt ett ljus. Min lilla romatiska man. Vi köpte även två korsords tidnigar. Sebastian och jag har blivit två penisonärer, sitter framför tv och löser korsord. Men det är skoj, måste kanske erkänna att mannen är lite bättre än mig faktiskt. Men jag får lösa alla barnkorsord och då känner jag mig bra:), nästan bäst!!

Imorgon är det jobb tror att det är den här veckan vi ska ha inventering och after work. PÅ tisdag ska vi ut med jobbat. Så nu måste vi hålla tummarna för solsken på tisdagen, helst hela veckan=)

Om 9 dagar fyller min man år, någon som har en bra ide vad man kan köpa till han?
Jag har ingen aning, vill köpa något personligt men vad är persnoligt då, en tavla med mig på:) hihi.
Naken bild på mig?!?!?

nu måste jag kila till soffan och pussa på min man och dricka lite COCA=)

See yaa Kyss!!!

The black skyyy

Har inte blogga på över en vecka nu, har inte tagit så mycket tid till att sitta framför datorn i huvudtaget.
Det har regnat,blåst och varit sol men vad har det gjort för sommaren är här och jag och alla andra 9 miljoner har ju nyss avklarat sommarens höjdpunkt, midsommar.

Midsommar firade vi på två ställen, först hos Sebastians morfar och sedan i Långskog med min släkt. Vi valde att umgås med släkten för att de kändes skönast. Ångrar mig lite efter för ajg vet att vi kunde ha haft mycket roligare om vi åkt till Sebastians kompisar som var i en stuga. Mysigt var det i alla fall i Långis!!

Igår vart det fest, vi började hemma hos mig. Jag drack vin och sebben öl. Kvällen slutade på Smedjan där det var väldigt mycket folk och skoj var det. För man träffade mycket gammalt folk som man umgåts med:)
Vi kom hem väldigt sent och det märks på våra hjärnor och krioppar. Sebben ligger i sängen som en åsna. Hungrig är jga, varför blir man alltid sugen på något gott efter man varit och festat??
Tänk en fettig hamburgare från max, mums!

Nu Börjar nedräkningen för Semestern. Jag har 3 veckor kvar, tre långa veckor. Men de 2 veckor jag ska vara ledig kommer bara säga swich så är de borta.

Nu måste jag käka frulle....

En bild på regnbågen som var väldigt skarp på the black sky

Ryckipungvägen 118118

Regn och mera regn, kan man klaga. Ja, det finns alltid saker att klaga över. Har man inget att klaga över hittar man alltid något som inte är perfekt. Idag är der vädret som man klagar på. Studenten har börjat och mitt Ex Marcus hade äran att gå ut på trappan. Jag slutade två så jag han ner på stan och se när alla studenter åkte Lastbil. Jag mötte upp LInnea på stan och Marcus föräldrar. Firade han sedan hemma hos hans lossas Farmor i Granlo. Han fick en jätte fin blomma av mig och ett väldigt persoligt kort. Som bara han får läsa!!!

Min paraply historia
Tjatade hela dagen  på jobbet om någon hade ett Paraply till salu. Men icke!!!
Jag slutade två, gick upp på Ica för att köpa ett paraply. Sprang runt på Ica och jag hittade inget, frågade två i personalen och till slut hittade jag det. Vid kassorna, jag tog ett  svart,ställde mig i kassan och kollade i plångboken och där var det tomt. Jag hae glömt mitt bankomat kort på jobbet. Jag sprang ner på jobbet och hämtade mitt bankomat kort. Små joggade till bussen i spöregnet(utan paraply). Kom ner på stan där jag bestämmt träff med min vän Linnea. Målet var LInnea. Men när jag satt på bussen och nästan hade nått mitt mål så skulle självklart busschaffören sega på och stå 5 miunuter på varje busshålls plats så jag höll på att spricka av panik och stress. Ja i alla fall så gick vi på Åhlens och där fick jag änligen mitt Paraply!!!

Nu sitter jag här med ett nytt paraply och min man, Han spelar som vanligt GTA och jag sitter vid datorn. Men jag klagar inte. JAg klagar aldrig, vi männsikor klagar aldrig. kände ni min ironi.
Fan va vi männsikor är speciallist på att klaga. Vi klagar på vädret,på jobbet, hur ont vi har, hur trött vi är, på alla små saker. Aldirg är vi nöjd!!!! Vad är det söm gör att man blir NÖJD!! Finns det någon nivå i livet där man slutar ha ett HA begär??Ja jag finner dåå inga svar och kommer nog fortsätta att klaga på att jag har ont i axeln, att vädret suger och att allt annat skit. Men en sak har jag slutat klaga på och det är mig själv. JAg är så nöjd med mig själv som jag är, kan själv klart bli bättre på några saker men över lag är jag nöjd och bara det är ett stort steg på min livs stig...................

Ps. min rubrik, prova att ringa till 118 118 och fråga efter adressen till Mekonomen i Falun. Lovar att du får dig ett gott skratt;)

Inredning på Åhlens, kolla in stilen!

jag älskar inredning och att pyssla på med det. När jag var mindre älsakde jag att spela The Sims, där jag för det mesta möblerade och byggde hus. Nu har jag hittat ett program på Åhlens hemsida där man använder deras varor för att möblera en lägenhet. tycker att ni ska kika in på den sidan och latcha lite.

Gå in på www.ahlens.se/heminreding/ahuset
Så har ni lite att pyssla med en timme:)



Mitt Vardagsrum som jag gjort på Åhlenshuset

Ett proffs är fött, jag så klart=)

Sitter och "mol" äter massa karamler. Var in på matnära som ligger brevid Sebastian och köpte en påse fylld med massa goda saker. Köpte även en Korsords tidning så att jag ska ha något att göra medans min man spelar GTA(Mördar spel)
Jag tycker att "vuxen" korsorden är så  svåra så idag köpte jag en som är meningen för barn. Nu går det mycket lättare och roligare är det när man klarar alla korsord. Speciellet när det tar typ 1 minut att lösa=)

Lite smartare har jag blivit och
Ara= Goja/Papegojal
Barn korsord är ju barnsligt enkelt och jag känner mig som, ja ett proffs när jag sitter i soffan med pennan i högsta hugg:)

Imorgon är det jobb och då ska jag packa upp krukor, göra lite inspiration, sitta i kassan och sälja lite och leka med mina  underbara arbetskamrater. Vihar chef fritt och det är rätt skönt för alla vi jobbar mycket bättre när han inte är där, konstigt va?!?!

Nu måste jag bege mig till soffan, jag har en godis påse att käka upp.................



Rent hus Wannabee!!!

NU laddas det inför fotbolls matchen mellan Sverige och Grekland. Fan vad alla är peppade, men inte jag. Men på något vis fast än att jag inte gillar fotboll så kommer jag att måste tvingas kolla på det för alla kollar ju på det. Min familj och min min man lär ju ska se det. Så där kommer jag få sitta och glo på något som jag tycker är så ointressant. Jag kollar heller på ett avsnitt av Gossip girl eller bara på ett gammalt avsnitt av C.o Segemyr. Det är humor och gör att man får ett gott skratt.

Jag har haft världens tråkigaste dag och det beror på vädret. Skit vädret, det har regnat och åskat och regnat.
Jag tog till mitt mod och städa i min brorsars rum som för övrigt så ut som en mes. Fattar inte hur man kan bo som han gör.
I alla fall så vart det ny städat och jag torkade och torkade för att det skulle lukta ny städat. Kände mig lite som "Rent hus" tanterna. Jag kna lova er att Victor är ett sånt fall. Fy vad det är äckligt, han slänger bara skit kring sig och värst är alla halv drukna burkar som står och osar och inte tala om alla ut lagda snusar. (Min mamma och pappa säger åt han men städar inte på grund av att han är 20 år och borde kunna göra det själv)
Men nu är det i alla fall fräsch får se hur långt det tar innan det ser ut som en svin stia igen!!!

Bilder innan jag städade:

VÄLKOMMEN kära lingonvecka!!!

Jag vaknade av en vison att kunna få lite mer bränna idag. Men icke icke när jag tittade ut så regnade det och himlen var inte blå utan vit av moln. Min man bestämde sig rätt tidigt när väckarklockan ringde att inte lyssna på den. Så fast än ATT jag var ledig fick jag knuffa på han i ca 40 minuter. Tillslut kom han upp och som den bra flickvän jag är så kramde jag
bara om honom iställe för att fräsa åt han och säga"du måste börja stiga upp själv!!!"

JAg somnade om efter sebben åkt, men vakna av att jag gjorde en liten pupp fis och det kom blod. VÄLKOMMEN kära Lingonvecka!
Så nu har min mens kommit och den här månaden är det inge värkar, känner inget.Förra månaden kunde jag ha dött för det värkte så mycket. Sjukt hur min kropp gör mot mig!!

NU ska jag vänta på posten (väntar på paket)och rensa lite tvätt och ta på mig en tröja, man kan ju inte gå runt i BH hela
dagen.


See yaa

Snö i poolen

Läste nyss på Aftonbladets hemssida och kom på att jag inte ska klag på blåsten vi haft här i dag. Fast än att det blåste så var det ju rätt varmt, kan tänka mig hur varmt det hade varit om det ståt vind stilla. I alla fall tillbaka till Aftonbladet, uppe i Kiruna har det snöa idag. Snacka om att vädret kan vända. Kul att vakna upp med snö i poolen och iställe för att kolla ut om man ska klippa gräset så ser man inte sitt gräs utan bara massa vit snö. Uscha, tack gud  för att jga bor i "mitten" här har vi det aldrig för kallt ller för varmt här har vi det bäst=)

(Läs mer om snön på: www.aftonbladet.se)

Nu ska jag äta lite kvällsfika sedan krypa ner under täcket och kramas med min underbara pojkvän!

Fotbolls Em och min mobbe

På väg hem från jobbet idag råkade jag somna en millisekund, just den sekunden tappade jag mobilen och det var även det som gjorde att jag vaknade. Mobielen bara gled ut min hand, tappade likosm alla krafter i mina små nypor.
Min mobil får alltid vara med om små äventyr. Senast i LÖrdags vart det en dusch av en grogg, den klara sig helt från fel men den vart kladdig och det har tagit några nagr för den att återhämta sig och blivit kladdfri. jag har en mobil där man sljuter upp luckan, när mobielen var som kladdigast fick jag inte upp den luckan. Fick ta i med all min kraft för att få upp luckan. Men nu är den som ny igen min lilla rosa go bit.

Jag och mobiltelefoner är inge bra tilssammans. En bröt jag av,en tappade jag i toaletten och den här han fick sig en dusch. Igentligen ska jag ha en ericsson från 98 osom tål många goa stötar iställe för en liten platt snygg mobil.
Men jag är flamsig som person så det är inte konstigt att det ryker så många.



Annars så sitter jag och gör lite high lights(slingor) kände gör att fylla i min slingade,solblekta hår med lite ljusa fräscha slingor. Få e hur reslutatet blir=)
Väntar även på min man som har växt fast i soffan framför GTA 4.
Fattar inte nöjet med att åka runt i bilar och sljuta ihjäl massa människor??
Hoppas att han kommer snart för jag behöver lite umgänge eftersom det bara är jag och min lille bror fjanton här hemma så känner jag mig så ensam.

Imorgon är jag ledig, lite knäppt för jag har ju nyss varit hemma i två dagar. Men nu blir det så här!!

Så här ser min dag ut imorgon:

Vakna runt 9
10.00 Skilda världar
11.00Äta nått
11.20Städa och sätta på en tvätt
12.30 GÅ ut om vädret hägrar(sola)
13.30Nya tider
14.00Hänga min tvätt som jag borde gjort 12.30
14.10 vänta på min man och det betyder att jag bara ska lata mig

Så här brukar mina lediga dagar se ut . MEd andra ord så gör jag inte så mycket. Men det beror på att jag inte vill göra nått speciellt. Därför det är så skönt att vila sig och bara ha lite egen tid med me and myself=)

ja just det!! Det är ju fotbolls Em just nu. Hur intressant är det på en skala1-10. För mig minus 100, jag hatar fotboll och ser inte vitsen med att jaga en boll och tackla massa människor. Fotboll suger!!!

Bara att åk



Street meet i sundsvall:
Ett arrangemang som gör att man får sommar känslor och förstår att nu är det sommar. Igåt var det i alla fall  som sakt bil träff i stan(sundsvall). det var många, många bilar. Bland annat vi då, jag laddade upp med lite kläder för att kunna slipa på min bränna. Smörjde in mina ben(se bild) och urigning med morotsolja och kände mig taggad för en dag i solen.Det slutade med att min uringning vart aldeles röd för jag brände mig ordentligt.
 
Förutom bilträff så var det också korv ätar tävlig. Marias mamma, Lotta vann förra året med 24 korvar iår ställde hon också upp men förlorade dock men slog sitt rekord med 1,5 halv korv. Hon åt 25,5 korvar på 3 minuter. Snacka om att en slags talang.: )Lottas led ord "De är bare o ät"

Kvällen bar av till stran där det var crusing vi åkte med mamma och pappa och trevligt var det.Sebben vart full, min mobil och nessesär vart ner spild så nu är det alldeles kladdig, sedan avslutades kvällen med en korv på schell.
Skönt var det att lägga sig i sängen i alla fall klockan 2 efter en hel dag ute.....

Min man på dagen=)

Street Meet

På väg på kvällen,caravan!

nu åker vi mot stan....

Fredags kvällen yrar

En skön Fredag kväll har det varit kan man säga om man bortser från alla mygg som existeras ute i våra skogar. Vad är deras betydelse???Dom dras till mig just i år och vill äta upp mig.
Vi har i alla fall ägnat våran fredags kväll upp i Långskog hos min Faster och farbror. (I Långskog bor min farmor och mina 3 fastrar + deras män har stugor runt farmors hus.) I alla fall så har vi grillat och kollat på film sedan Victor och jag var små. Trevligt!! Vi var också ute och lekte lite med Kusinens hund Tarox som jag för övrigt är lite rädd för.
Långskog är ett ställe som jag åker till och bar njuter, det är en sån avslappnad plats och man kan göra så mycket. Bada på framors strand, grilla nere vid grillplatsen som ligger vid vattnet, hälsa på alla och prata och sist bara njuta.
När jag var liten var jag alltid i Lågskog hela mina sommrar. Från skolan sluta tills den börja. Men ni ser ju hur fint det är där???


Fan va varmt der är!

Nu är min älsklings plutt hemma. Han är så brun och fin och full med skägg på hakan.
Så ikväll blir det massa mys med skägget och pussar på magen:)

Jag försökte att klippa gräset förut men gav upp efter cirka 5 minuter för jag höll på att smälta bort av solen.
Sedan gick jag och la mig i solen för att fila på brännan och jag somnade i en halv timme. Vaknade av att jag höll på att gå bort!
Gick in och la mig i sängen och där låg jag tills Sebastian kom. Gud jag har varit helt slut hela eftermiddagen. Det måste vara värmen som tar på mina små krafter
Skattepengarna skulle ju börjas betalas ut den här veckan. Eftersom jag har deklarerat över nätet så borde väll jag fått mina pengar. Men inte, men Sebben har fått sina. Så nu är jag avis och väntar på mina pengar som för övrigt ska gå till en utlandsresa .
Skattepengarna skulle ju börjas betalas ut den här veckan. Eftersom jag har deklarerat över nätet så borde väll jag fått mina pengar. Men inte, men Sebben har fått sina. Så nu är jag avis och väntar på mina pengar som för övrigt ska gå till en utlandsresa tror jag:)

Nu måste jag puss på Sebastian och ta på mig mer roll on. Fan va varmt der är!!


Solglasögonen är ett måste nu och läppsylet som jag har i min hand:)

Bikinin på och värdret lustar

Jag ligger nu åter igen i sängen. Men nu är de för att jag ska vila efter en god tacolasange till Lunch.
Är ledig idag fast jag har jobbat mellan 7-12 . Så att ledig kanske man inte kan säga att jag är. Men på mitt arbets schema är jag ledig.

Har tagit på mig bikinin för att gå ut och lägga mig i solen och fila på brännan. Fantastiskt väder det är nu, det
är som utomlandskänsla nästan.
Ska lyda Gert fylkings råd och använda solskydd så att jag inte bränner min hud.
Sedan efter jag fått lite bränna brukar jag använda morotsolja. Köpte en flaska Turkiet och den gör att man fortare blir brun och man får en fin bränna. Men man ska aldrig använda olja direkt utan skaffa sig en grund.

Nu ska jag ut i solen med cola och pop delight:)

Seee yaaa!

Jag är en Duracell kanin som inte kan somna i sängen!

Jag har bäddad ner mig eller för 2 h sedan ungefär men jag har gjort två saker sedan dess. För det första har jag legat framgör burken och för det andra  förskt att intaga sovställning.
   Men det har inte gått så bra med den andra punkten.Jjag har ett stort problem just nu den här veckan och det är just det att jag aldrig somnar. Jag är liksom inge trött!! På morgonen är jag heller inte så trött som jag borde vara efter att ha legat och vridit mig tills klockan 2 på nätterna. VAd är det för fel på mig? HAr jag förvandlas till en Duracell??.

Pratade med min man förut, han har slagit sig på tummen upp i fjällen.(huaaa) Synd att han var 3-4 timmar bort annars hade jag sprungit hem till han och Blåst på tummen. Han berättade att han borrat i nagel nu för att svulnaden skulle gå ner. Hmm jag tycker Att borra sig i nagel hördes lite ondare än att slå sig på fingret?? Byggare bobares egna knep kanske....

 Raskt vidare...Under mitt täck blir det het nu. Jag svettas som bara den och bara det gör det svåra att somna. Plus att jag har så ont i mina axlar. Vi bara knäcka till och få en massage omgång. Får tvinga mannen imorgon, får muta han med en puss eller en romantisk kväll kanske;)

Nää nu måste jag försöka inta sömn!!!

Gubbar med mjölk!

Sitter och matar i mig Jordgubbar med mjölk och lite socker på. Älskar slutet av jordgubbstallriken när det bara är mjölk kvar blandat med socker. Det är gott det!!!
Föresten jordgubbar är väll LIKA med sommar, det tycker iallafall jag.

Kom nyss hem(jobbade till 6) Det har gått bra idag men det har varit en olidlig värme och fast än att klockan är 8 så är det forfarande hur varmt som helst.
 På väg hem i bussen lyssnade jag på mobilradion(som jag alltid gör typ) och då spelades Gerts låt, Lyssna på Gert. Student sången typ. Fick lite ångest och mina ögon vart blanka. Det ska ju vara jag som ska ta studenten?!? Eller inte?! Men för precis ett år sedan var det jag och fan det  var helt klart den roligatse dagen i mitt liv en så länge......

Såååå när det är studentdags här i Sundsvall ska jag kurera mig i sängen och sova hela dagen....

Nu ska jag färga min mammas hår för hon påstår att hon fått ett och annat grått strå i hennes man.
Sedan bär det nog av till sängen, ska upp och jobba klockan 7(fast jag är ledig) Med jag vill gärna jobba så jag går in och gör lite extra tid 7-12=)

Seee yaa!!


Spretter i kroppen och livet rullar som en rull trappa upp och ner........

Idag eller imorse när jag steg upp så var jag så där underbart glad som man bara vill vara alla dagar . JAg hade en livs energi och kände att fan va kul det ska bli att få jobba. Fast än att jag inte kunde somna inatt , (slog igen ögonen och klev in i rem sömnen runt 2 tiden)så var jag faktiskt riktigt pigg imorse.

Min Tisdag har med andra ord varit bra jag har jobbat, kollat in höstens Ekeberga krukor och beställt det med deras säljare "kommer inte ihåg namnet". Ekeberga är handdrejade krukor så varje kruka är lite av unik om man ska säga så.

Pappa hämtade upp mig efter jobbet och han hade raggarbilen, grymt skönt och sätta sig i den idag. Tänk taket nere och det bara fläktar när man glider fram. MEN , när vi kom ut på timmer vägen ringlade det sig fler hundra meters bilköer. Någon bilolyka. Inte för att vara spydig men min i högtraffiken måste man krocka då?? I alla fall så gjorde en pappa en inte alls för smidig U sväng med ett as till bil och vi hem utan problemas.

..

Vart en miss idag för mig, var as sugen på päronsplit så jag gick in på ica efter jobbet och skulle köpa ett packet(säljs tyvärr bara i 15 pack) När jag kom ut i bilen och nästan var hemma såg jag att jag hade köpt piggelin.
I crying in side!!!

Nu ska jag lägga mig,läsa Sofies mode och försöka ringa min man och sakna han på samma gång. Det ä 2 dagar kvar tills jag får kläma på hans lilla söta rumpa.

See Yaa



Romatisk kväll i nybäddad säng

Ligger brevid mannen nu i sängen, romantiskt det låter. JAg ligger här och knappar och han löser korsord.
Är vi 19 år eller 45?? Men ska jag vara ärlig så är det ätt mysigt att bara ligga här och känna varandras närhet.
HAn är så fin nu när han blivit lite solbränd och så har han tagit av sig tröjan och ligger bara med mjukisar på. Tycker han är så sexig utan tröja. Skulle vilja pussa sönder hans söta, bruna, heta bringa nu och  klia i hans orange röda skägg=)Sebben har rött skägg, fattar inte varför inget annat hårstrå på mannens beninga bit till kropp är rött.Annars brukar ju de som har rött skägg vara väldigt ljus och så. Men Sebben har mörkt råttfärgat hå typ och svart hår under armarna. Ett mysterium varifrån de röda håren kommer ifrån??

Näää nu måste jag slå ihop laptopen och pussa sönder mannen. MÅSte pussa igen mig eller pussa alla pussar som jag skulle ha fått nu i veckan som kommer. Hmmm kan man säga så!!

Nattiii

Ps. Min säng är nybäddad, finns de någor skönare!!!!!!

Rea på Hm!

image4
Dessa plagg klickade jag hem idag, kommer att komma redan denna vecka. Hm har rea på deras sommar kläder, hur bra är inte det. Får inte ens betala 500 kr för alla dessa plagg, great!!!

ångest, mask ångets!

Lite ångest har jag över att jag legat i solen hela dagen och låtit min kropp få ta imot all uv strålning som har resulterat i en solbränna. NU sitter jag och sparyar after sun som ger en kyl effekt. Meen Heyy jag vill bli brun!!
Jag som alltid är noga med solkräm och att smörja in mina läppar har bara skitit i det idag. Hur dum är jag igentligen, det är ju nu solen är som starkast. Ja så nu får jag skylla mig själv helt enkelt att jag ligger här med en kropp som hettar. Men det  är snyggt med en bränna!!

KOm nyss hem från en fiske tur med Maria och Pölsa. Maria och jag invigde våra "nya" fiskespön. "nya" betyder att vi hadlade de förra sommaren för att vi hade en fiske vision. Vi fiskade inte en ända gång. Men nu är det tur att vi har David som kan följa med och trä på masken. Finns det något äckligare än slemiga maskar, varför är de så äckligt??

Jag har inte bara ångest över min bränna på brösten utan även över att min man ska åka bot imorgon,.

Tillbaka till fiske historian. Jag fick en mört, igentligen förstår jag inte varför jag följde med och fiskade eller varför jag tycker det är kul. Jag är rädd för masken och jag kan inte ta i en fisk så om jag får napp får jag kasta av den av spöet. JAg behöver alltså alltid hjälp när jag fiskar. Fan jag måste bli en rikitg MAN jag med!! Fast får trösta med mig med att Mia är likadan. FAst hon är en aningen bättre än mig att kasta ut linan. Jag kastar väldigt gärna upp i träden varannan gång.

image3


Nä nu ska jag ut och njuta av myggorna medans det är ljust och sedan hänga en blandad kompot av min tvätt som jag slängde in i tvättmaskinen efter att rensat mitt rum. Ska bara berätta att jag fott en svart stol av min twin brother, så nu har jag en svart ny sminkstol till mit flick rum=)

Tjajaa!!

Blåkupa!

Fantastisk väder, solen skiner och min hud är nu en liten nyans brunare.
Det är en olidlig värme, jag ska inte klaga men just nu är det så varmt att man inte orkar göra nått. Men vadå. vad gör det hur skönt är det inte igentligen att bara ligga på en filt på gräset och läsa lite tidnigar(lösa lite korsord!!)

Jag har börjat med mitt nya projekt här hemma. Göra en ute plats, började med att gräva för 2 veckor sedan och idag har jag börjat lagt plattor. Tror ni jag valde fel dag???
Jag har gått ner 10 kilo genom att jag svettas som en gris och nu orkar jag inte jobba mera. Jag har bara lagt halva ute platsen så den andra halvan får bli en dag när det är skugga och 10 minus!!!

Jag tänker på min man, han är hos sin pappa och gör ved. Lider att min plutt måste stå och jobba i dena tropiska värme.

Mamma och jag tog en promenad till Ica förut och det var en döds vandrig. Vi fick köpa en glass för att svalka våra heta kroppar. Efter promenixen vart det en väl förkänad god sallad med feta ost och soltorkad tomat.

Nu sitter jag och intar lite värska i en melon form. Är så gott med melon när det är varmt och apropå melon, vatten melon är gott i sallad.

....Min man ska till fjällen imorgon så ikväll ska jag ta igen en veckas kramar och bara njuta av min svettiga byggare bob:)
image2


RSS 2.0